busch jaeger logo

ABB – Busch-Jaeger

ABB je globalni lider u električnim i automatizacionim tehnologijama. ABB rešenja poboljšavaju efikasnost, produktivnost i kvalitet poslovanja i zivota , dok minimiziraju uticaj na životnu sredinu. Inovacija je na čelu onoga što rade i mnoge tehnologije koje pokreću moderno društvo su pionir ABB-a .

Busch-Jaeger je lider na svom tržištu sa više od 130 godina iskustva u oblasti električih instalacija. Kao deo ABB grupe, kompanija ima oko 1.000 ljudi u Ludenscheid i Aue, Nemačka. Izvoze u više od 60 zemalja sveta. Mi smo njihovi distributeri u Srbiji.

Kompanija nudi oko 5,500 proizvoda, od kompletne elektroinstalacije sa prekidačima, utičnicama, specijalnim konektorima, dimerima, modularnim DIN-rail komponentama i senzorima pokreta do high-end električnih uređaja za sisteme upravaljnja zgradama.

Proizvodi i rešenja .

Busch – Jaeger proizvodi i rešenja ispunjavaju visoke standarde kvaliteta DIN EN ISO 9001. Ugrađen je moderan sistem upravljanja zaštitom životne sredine, koji je i više nego u skladu sa zahtevima međunarodnog standarda DIN EN ISO 14001.

Stalne napore da dalje razvija proizvode i rešenja su osnovne pretpostavke za uspešno prisustvo na tržištu . Nasi tehnicari su prošli sve obuke i i imaju sve potrebne licence i sertifikate za visoko kvalitetan i uspešan rad sa Bush-Jaeger opremom.

busch-jaeger1